suomeksi
in english
auf deutch

femEmare Oy

Myllyniementie 26
85180 Rahja
Kaisa-Leena Korhonen
p. 040 722 6401
kaisa-leena.korhonen@fememare.fi

SYKSYN PIMENEVÄT ILLAT PERÄMERELLÄ

Kirjoittaja: Kaisa-Leena   Julkaistu: 21.8.2012         

Keskikesä alkaa olla takana, mutta upea ja merellä yleensä lämmin syksy tulossa. Kesän päätteeksi ja syksyn alkamisen merkiksi vietämme tulevana viikonloppuna venetsialaisia - tulen ja veden juhlaa. Hiekkasärkkien hieno ilotulitus näkyy upeasti merelle ja tietysti laitamme omatkin soihdut palamaan. Venetsialaiskokko laitetaan sään niin salliessa.

Syksyn mittaan merellä on mahdollista tulla kokemaan meren myrskyjä - karille on tosin päästävä ennen sitä ja pois pääsee vasta myrskyn laannuttua tai sitten aurinkoista ja tyyntä merta.  Pimeiden iltojen myötä tähtitaivaan tarkkailu puolen taivaankannen laajuudelta on mahdollista. Tähtikarttojen avulla opit tunnistamaan tähtikuvioita, kiikarin avulla ne tulevat jo paljon lähemmäksi.

Kalastuksesta kiinnostuneet voivat kokeilla tyrskytaimenen narraamista karin kallioilta, valtion kalastusmaksu riittää luvaksi ja jos omia välineitä ei ole, meiltä saa kätevästi vuokrata.

Ja tietysti meille voi tulla pitämään kokouksia, juhlia, asiakastilaisuuksia tai vain rentoutumaan niinkuin muulloinkin. Alakerran tilava sauna pukuhuoneineen tarjoaa makoisat merivesilöylyt ja niitä voidaan vielä maustaa erilaisilla kylpyohjelmilla. Ja uutuutena talon ullakko tarjoaa paljon uusia ajanviettomahdollisuuksia.

Ihan pelkästään akkujen lataaminen pitkää talvea varten on hyvä syy tulla Ulkokallan majakkasaaren levolliseen ilmapiirin, puhumattakaan ruokapöydän antimista.

Syksyn tarjouksena neljä majoittuu puolihoidolla kolmen hinnalla. Venekuljetukset normaalihinnalla.

Avovesikautta riittää ainakin lokakuun loppuun.

 Ei kommentteja

Kommentoi >< Takaisin edelliselle sivulle