suomeksi
in english
auf deutch

femEmare Oy

Myllyniementie 26
85180 Rahja
Kaisa-Leena Korhonen
p. 040 722 6401
kaisa-leena.korhonen@fememare.fi

Kokous majakkasaarella - avomerellä ajatuksille on tilaa!

Ulkokallan majakanvartijoiden talo on mitä parhain kokouspaikka.Ulkokallan majakanvartijoiden talo on mitä parhain kokouspaikka. Karin karu kauneus lumoaa, vapauttaa ja vangitsee; vapauttaa ajatukset arjen ympyröistä ja vangitsee ryhmänne pysymään yhdessä.  Inspiroiva ympäristö ulkomerellä tuo uutta näkökulmaa asioihin ja edesauttaa ratkaisujen tekemisessä.

Kokous ulkona kalliolla meren keskellä on vaihtelua ja jää varmasti niin yhteistyökumppaneiden kuin oman henkilöstönkin mieleen! Kokoustauolla pääsette bongaamaan hylkeitä ja seuraamaan karikukon elämää lähietäisyydeltä. Vatsaanne hellimme Majakkamestarin mojakalla tai vaikkapa Salakalastajan lohisopalla oheisherkkuineen.

Majoitus yhden - kolmen hengen huoneissa, lisäksi käytössänne on kokoustilat, ruokasali, takkahuone ja saunaosasto. Kokoustekniikka on ympäristön mukaista; käytössä on valko- ja fläppitaulu.

Aamu aloitetaan Majakkamestarin runsaalla aamiaisella, muut ateriapalvelut sopimuksen mukaan.
> Katso esimerkkiruokalistaamme!

Tarjoamme mahdollisuuden kuulla Kallan karien historiaa kokoustauolla tai takkatulen äärellä, halutessanne järjestämme muuta yhteistä ohjelmaa.

Karikokous Ulkokallan tapaan

Hinta alk. 125 €/henkilö.

Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, pellavaliinavaatteet, majakkamestarin aamiaisen, kokoustilat, saunan sekä alv:n.

Venekuljetus:
180 €/suunta/vene, 1-8 matkustajaa

Lisämaksusta:
Ateriapalvelut, mahdollinen lisäohjelma, esim. opastettu vierailu Maakallan karilla
Aikataulu suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.
Myös päivän kestävät kokous-, asiakas- ja koulutus- ja muut tilaisuudet. Pyydä tarjous!