suomeksi
in english
auf deutch

femEmare Oy

Myllyniementie 26
85180 Rahja
Kaisa-Leena Korhonen
p. 040 722 6401
kaisa-leena.korhonen@fememare.fi

Loma majakkasaarella - kaukana arjesta!

Vietä rentouttava miniloma Ulkokallan majakkasaarella, tule täysihoitoon majakanvartijoiden taloon vuorokaudeksi tai kahdeksi. Vuorokausi Ulkokallassa vastaa viikkoa muualla – niin irti pääset arjestasi!

Ympäristö on ylellisyyttä

Vietä rentouttava miniloma Ulkokallan majakkasaarella, tule täysihoitoon majakanvartijoiden taloon vuorokaudeksi tai kahdeksi.Herää aamulla meren kohinaan, aaltojen kumuun ja lintujen ääniin. Nauti kallioilla  auringosta tai tuulen tuiverruksesta ja meren tyrskyistä. Bongaa ulkoluotojen lintuja - tai jopa hylje! Kallan karien mielenkiintoinen historia ja kalastajakulttuuri ovat tutustumisen arvoista. Rentoudu Perämeren parhaaksi kehutun saunan löylyissä ja huuhdo kehosi virkeäksi merivedellä.

Makuhermojasi hellit meren herkuilla, savustetulla karisiialla, Salakalastajan lohisopalla tai karin alkuperäisellä saaliilla - silakalla. Aamiainen tarjoillaan aamiaisen majakkamestarin tapaan.  
Majoitus 1 - 3 hengen huoneissa puoli- tai täysihoidolla. Myös lisävuoteita.

Hinta alk. 165 €/henkilö.
Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, pellavaliinavaatteet, runsaan aamiaisen majakkamestarin tapaan, puolihoidon (lounas tai päivällinen, päivä- tai iltakahvi), opastuksen, saunan ja alv:n.
Täysihoitolisä 30 €/henkilö/vuorokausi (toinen ateria ja kahvit).

Venekuljetus:
180 €/suunta/vene, 1-8 matkustajaa
Katso myös Hyvä tietää -sivumme!