suomeksi
in english
auf deutch

femEmare Oy

Myllyniementie 26
85180 Rahja
Kaisa-Leena Korhonen
p. 040 722 6401
kaisa-leena.korhonen@fememare.fi

Ohjelmapalvelut toiveidenne mukaan joko kokousten yhteyteen, virkistyspäiviksi tai vieraillenne yllätykseksi

Tarjoamme yrityksellenne ohjelmapalvelut toiveidenne mukaan joko kokousten yhteyteen, virkistyspäiviksi tai vieraillenne yllätykseksi. Tässä esimerkkejä, kysy lisää!

Rahjan saaristo

Talvisin viemme ryhmänne Rahjan saaristoon potkukelkoilla, lumikengillä, suksilla tai ajopuilla, hylkeenpyytäjien perinteisillä kulkuvälineillä. Kevättalvella aurinkoinen merenjää houkuttelee ulkoilemaan. Retken kruunaa nuotion loimussa loihdittu ja nautittu herkullinen ateria - tietysti kalasta! Hyvällä onnella pääsemme näkemään myös hylkeen tai merikotkan; nuo rakastetut ja vihatut meren eläimet kiehtovat mieliä. Jäätilanteen mukaan tutustumme myös rovien ihmeelliseen jäämaailmaan. Avovesikaudella saaristoluontoa ihaillaan veneretkillä, joiden aikana rantaudutaan maihinnousupaikalle ja nautitaan retkieväät. Retkeen voidaan liittää onkimista veneestä tai rannalta, heittouistelua tai vaikka tyrnin poimintaa.

Talviretki:
alk. 32 €/henkilö. Hinta sisältää 4 h retken, opastuksen, mahdolliset liikkumisvälineet ja retkieväät sekä alv:n.

Veneretki:
54 €/aikuinen, 35 € lapsi alle 12 v. Max. 8 henkilö/vene. Hinta sisältää noin 3 h veneretken, opastuksen, retkieväät sekä alv:n.

Siiponjoki

Serpentiivimäisesti mutkittelevassa Siiponjoen laaksossa patikoimme  monipuolisessa maastossa maisemien vaihdellessa jyrkistä hiekkatörmistä reheviin lehtoihin. Pleunan laavulla kuulemme alueen luonnosta, historiaa ja paikallisia tarinoita tulen äärellä sekä maistelemme retkieväitä tai nautimme kokonaisen aterian. Retken kestosta riippuen pysähdymme välillä testaamaan tiimitaitoja hauskojen tehtävien parissa, tai vain kuuntelemaan luontoa ja nauttimaan maisemista.

Patikkaretki:
alk. 180 € ryhmä + 10 €/henkilö. Hinta sisältää 4 h opastetun retken, kahvin/teen/mehun, letut nuotiolla sekä alv:n. Lisähinnasta luontoateria sekä leikkimielisiä, älynystyröitä vaativia tehtäviä.
 

Hiekkasärkät

Hiekkasärkkäin rannat ovat vetäneet auringonpalvojia puoleensa jo viime vuosisadan alussa. Tänä päivänä palvelutarjonta alueella on runsasta. Nyt voit kokea Hiekkasärkät tarinoineen opastettuna alueella tehtävänä retkenä joko maalla tai merellä.

Hiekkasärkät opastettuna:
20 €/henkilö, vähintään 6 henkilöä. Liikutaan kävellen pitkospuilla Hiekkasärkkien alueella, opas kertoo tarinoita alueen menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kesto 1,5 - 2 h.
 

Teemat

Ideoimme ja toteutamme ohjelmapalvelut erilaisiin tilaisuuksiin syntymäpäivistä polttareihin, tai firman pikkujouluista virkistyspäiviin sekä hoidamme niitä varten tilat ja majoitukset toiveidenne mukaisesti. Hoidamme ohjelman myös yritysvieraillenne joko "teillä tai meillä".