suomeksi
in english
auf deutch

femEmare Oy

Myllyniementie 26
85180 Rahja
Kaisa-Leena Korhonen
p. 040 722 6401
kaisa-leena.korhonen@fememare.fi

Varausehdot

Ennakkovarauksen voimassaoloaika on yksi viikko varauksesta alkaen, jollei toisin sovita. Ellei vahvistusta saada ko. ajassa, varaus raukeaa. Vahvistukset ja peruutukset pyydetään tekemään kirjallisesti.

Viikkoa ennen tilaisuutta pyydämme toimittamaan tarkan osallistujamäärän, saapumis- ja lähtöaikataulun, ateria-ajat, tarkat tiedot erityisruokavalioista, yhteyshenkilötiedot ja muut erityistoivomukset.

Laskutusehdot

Laskutus koskee ainoastaan yritys- ja yhteisöasiakkaita ja tehdään vähintään vahvistetun tilauksen henkilömäärän mukaan. Maksuaika 10 pv, josta huomautusaika 3 pv, viivästyskorko 11 %. Laskutuslisä 8 €/lasku. Majoituksen ja venekuljetuksen sekä liikunta-aktiviteettien alv on  9 %, ruokailut 13 %, muut 23 %.

Tilauksen peruuntuminen

Peruutus 21 vrk ennen tilaisuutta laskutus 50 % tilauksen hinnasta. Peruutus 12 vrk ennen tilaisuutta laskutus 75 % tilauksen hinnasta. Myöhemmästä peruutuksesta voidaan tilaajalta veloittaa täysi hinta. Jos peruutus on femEmare Oy:stä tai sääoloista johtuva, peruutusmaksuja ei peritä. Jos Ulkokallaan varattu tilaisuus peruuntuu sää- tai jääolosuhteiden vuoksi, pyritään järjestämään korvaava palvelu sovittuna ajankohtana maissa. Oikeudet ohjelmapalvelutuotteiden ohjelmanmuutokseen pidätetään sääolosuhteiden takia.

Mikäli asiakas aiheuttaa omalla toiminnallaan tiloissa aineellista vahinkoa irtaimistolle tai kiinteistölle, on asiakkaan korvattava kaikki aiheutuneet vahingot. Venekuljetuksissa veneen kuljettajalla on oikeus jättää maihin päihteiden vaikutuksen alaisena oleva matkustaja.

Anniskelu

femEmare Oy:llä ei ole anniskeluoikeuksia. Halutessaan asiakkaat voivat tuoda omat alkoholijuomat mukanaan. Mikäli tilaisuus järjestetään tiloissa, joissa on anniskeluoikeudet, noudatetaan alkoholilainsäädäntöä, eli omat juomat eivät ole sallittuja.

Jääneet tavarat

Asiakkaiden alkoholijuomia ja muita unohtuneita tavaroita säilytetään 2 vrk tilaisuuden jälkeen. Juomat on noudettava tämän ajan puitteissa. Muut jääneet tavarat kuljetetaan maihin asiakkaan pyynnöstä asiakkaan kustannuksella, mikäli asiasta ilmoitetaan 2 vrk:n kuluessa. Huonosti säilyviä elintarvikkeita emme säilytä emmekä kuljeta maihin.